
MURGBENE OOR DIE KOLE MET FYN MUSTÉRION CRAFT TRUFFLE OP GEROOSTERDE KNOFFEL-CIABATTA
Yield:
6
Prep Time:
30 minutes
Cook Time:
1 hour
Het jy murg in jou pype vir hierdie eg Suid-Afrikaanse gunsteling?
Ingredients
- 12 murgbene (dwarssnit)
- 1 knoffelhuisie, in die lengte gehalveer
- 1 ciabatta
- 20 ml olyfolie
Instructions
- Week murgbene in water vir ’n uur.
- Verwyder enige stukkies oorskiet vleis. Geur albei oop kante met sout en peper.
- Maak ’n houtvuur vir kole. (Kameeldoring verleen ’n unieke geur.)
- Plaas murgbene op ’n rooster.
- Hoë temperatuur is ’n voorvereiste om die murgtekstuur en -geur perfek te kry.
- Braai oor warm kole vir 30 minute. Draai elke 5 minute sodat albei kante goudbruin word.
- Verhit oond tot 180 ֩C.
- Sny ciabatta in eweredige snye.
- Vryf elke sny brood met die gehalveerde knoffelhuisie en bestryk albei kante van elke sny met olyfolie.
- Plaas snye op ’n oondpan en plaas in warm oond.
- Draai die snye om tydens die roosterproses sodat brood bros braai aan albei kante.
Notes
Smeer warm murg op snye geroosterde ciabatta en besprinkel met fyn Mustérion Craft
Truffle skaafsels.