DADEL-EN-HEUNING SPESERYBOTTER MET MUSTÉRION CRAFT TRUFFLE

DADEL-EN-HEUNING SPESERYBOTTER MET MUSTÉRION CRAFT TRUFFLE

Yield: 6
Prep Time: 30 minutes
Cook Time: 1 hour

Gebraaidemielies sal nooit weer dieselfde wees nie.

Lewer sowat 250 ml sous

Ingredients

  • 12 ontpitte Zamli dadels, gehalveer (dié dadels het ’n karamelgeur en toffie-agtige tekstuur)
  • 1 vanieljepeul, gehalveer en saadjies losgewikkel
  • ’n skeut suurlemoensap
  • 15 ml fynbos-boegoeheuning
  • 50 g heuningkoek
  • 200 g botter
  • 2 steranyssade
  • 2,5 ml fyn kaneel
  • 20 ml Mustérion Craft Truffle, gemikrorasper. Hou ekstra vir garnering

Instructions

  1. Plaas al die bestanddele behalwe garnering in ’n kastrol en verhit oor matige hitte totdat botter gesmelt is.
  2. Die dadels sal die sous laat verdik.
  3. Roer deeglik deur.
  4. Bedien die bottersous by mielies wat oor die kole gebraai is.
  5. Garneer met die oorblywende Músterion Craft Truffle skaafsels.
Skip to Recipe